GYIK

ÉLMÉNYFESTÉS

Van-e szükségem tapasztalatra?

Nincs! Gyere el bátran akkor is, ha még soha nem festettél. Képzett instruktorunk minden segítséget megad a kép elkészítéséhez, és a minőségi eszközöket is biztosítjuk. 

 

Hogyan válasszak képet?

Érdemes figyelembe venni a képek mellett jelzett nehézségi szintet. Ha most jössz először festeni, ajánlott egy maximum 3-mas szintűvel kezdeni, hogy biztosan sikerüljön befejezni és elégedetten távozhass. Ha viszont már tapasztaltabb vagy és nagyobb kihívást keresel, válogass bátran a 4-es, 5-ös szintű képek között! Ezek már folytonosabb koncentrációt, nagyobb pontosságot igényelnek, de a végeredmény biztosan meghálálja a befektetett energiát!


Mikorra érkezzek?

Kérünk, hogy a festés előtt 15 perccel érkezz, hogy biztosan ne maradj le a pontos kezdésről.

 

Mit hozzak magammal?

Semmit, mi mindent biztosítunk neked. Minőségi eszközöket, enni-innivalót, profi segítséget és persze a jó hangulatot.


Milyen eszközöket használunk?

Asztali festőállvány, 40x50 cm-es vászon, Munkácsy ecsetek, Royal Talens Art Creation akrilfsték, festőkötény.


Mire van szükségem az otthoni festéshez? 

A legtöbb eszközt már tartalmazza csomagunk, de egy-két dologra még szükséged lesz a festéshez. Készíts elő egy vízzel teli ecsetmosó tálkát (lehet akár magas falú pohár vagy befőttesüveg is), illetve papírtörlőt. Érdemes a munkafelületet papírral vagy fóliával leteríteni annak megvédése érdekében. Fontos még, hogy legyen minimum 3 óra szabadidőd, hogy kényelmesen elkészülj a képpel. Részletes leírást az otthoni festésről az Otthon festek menüpont alatt találsz.